KUNST

WORKSHOPS

Atelieret er et kreativt værksted i hjertet af København, hvor vi løbende afholder kurser, foredrag og udstillinger med fokus på kunst og musik. Undervisningen på vores kurser formidles af professionelle kunstnere af høj teknisk og kunstnerisk kunnen.

COVID-19: Vi følger myndighedernes anvisninger på håndtering af virus. Skulle vi blive nødsaget til at udskyde planlagte workshops, vil den fulde deltagerbetaling blive refunderet.

AKTUELLE WORKSHOPS

STØBNING I PORCELÆN

Porcelæn bruges ikke kun i køkkenet, men indgår også i kunstværker. Du bliver over 3 dage introduceret til teknikker i formtagning, støbning og derfter brænding og glasering af de færdige objekter.

CYANOTOPI

Udover at vise dig, hvordan du producerer dine egne fantastiske cyanotypi billeder, vil Dyveke Bredsdorff give dig et indblik i den historiske kontekst for cyanotypi.

cyanotopi

FARVER

Intensiv workshop hvor du vil lære, hvordan du får dine farver til at tale sammen for at skabe den virkning, stemning eller udtryk, du ønsker. 

SANG & PRÆSENTATIONS TRÆNING

Operasanger Per Bach Nissen underviser i atelieret.

PORTRÆTTER I AKVAREL

Vi arbejder både med klassiske og eksperimenterende akvarelteknikker, på en legende og eksperimenterende måde.

portræt akvarel

LANDSKABER I AKVAREL

Vi arbejder med det abstrakte landskab. Med forskellige maleteknikker og forsøg kan vi skabe spændende stemninger og personlige udtryk.

landskab akvarel

CROQUIS AFTENER I ATELIERET

HVER ONSDAG I ULIGER UGER. PRIS PER GANG: 80 KR.

CROQUIS AFTENER I ATELIERET

HVER ONSDAG I ULIGER UGER. PRIS PER GANG: 80 KR.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi har nye workshops og arrangementer.