OM ATELIERET

Alle udbudte workshops og malekurser i billedkunst afholdes i atelieret i Vendersgade 5, 1363 København K.

Tilmeldinger til kurser er bindende og betaling refunderes ikke. Det er dog muligt at bytte et kursus ud med et andet, såfremt du bliver forhindret i at deltage. En kursus tilmelding kan også videregives til en anden. Såfremt vi bliver tvunget til at aflyse, vil den fulde betaling blive refunderet. Hvis vi må aflyse efter kursusstart, så vil betaling for de resterende mødegange blive tilbagebetalt.

DECOR ATELIER er et kreativt værksted midt i København, som løbende afholder workshops, udstillinger, og foredrag og croquisaftener. Fælles for vores aktiviteter er en professionel tilgang til de mange forskellige kunstneriske fag vi udøver, hvor teknisk og håndværksmæssig kunnen er i centrum som fundament for den kunstneriske udfoldelse.

Du behøver ikke selv være udøvende kunstner – eller have ønske om det – for at deltage i vores workshops eller malekurser i billedkunst. Engagement og nysgerrighed må du gerne have med, så møder vores undervisere dig der, hvor du er og skaber et trygt, sjovt og spændende rum, hvor alle tør udfolde sig.

Er du udøvende kunstner og har lyst til at udbyde workshops i Atelieret, så kontakt os gerne.

Vi holder til i lokalerne lige under decorfarver også kendt som naturmaling.