PORTRÆTMALERI

SOMMER WORKSHOP

Holdet er fyldt

At lære portrætmaleriets kunst handler lige så meget om at lære et håndværk, som det handler om medfødt talent. På dette sommerkursus vil du lære at anvende og eksperimentere med en grundlæggende del af portrætmaleriets teknikker, som er blevet udviklet gennem århunderede fra Rembrandt til moderne portrætmalere i dag. De første dage afprøver vi teknikker som undermaleri, imprimatura, impasto og lasering. De sidste to dage har vi levende model i atelieret.

Alle er velkomne, både begyndere og øvede.

INFO

Dato: 27.6-1.7.2022. Tidspunkt: Mandag til fredag fra kl. 11.00-16.00. Pris: 2300 kr. Underviser: Nille Vermehren.

EFTERÅR

Intensiv workshop hvor du vil lære nogle af det realistiske portrætmaleris teknikker. Den første dag arbejder vi med undermaleri, hvor man bygger sit motiv op ved at arbejde med lys og skygge en i monokrom farvetone. Dag 2. vil vi arbejde med forskellige hudtonepaletter og lære, hvordan man får tonerne til at leve og skaber stemning i billedet. Dag 3. har vi levende model i studiet.

Både begyndere og øvede er velkomne.

Inden start vil du få tilsendt en liste med forslag til materialebrug. Jeg anbefaler at arbejde med olie, men hvis akryl er dit foretrukne medie, anbefaler jeg Golden Open, pga. farvernes længere tørretid.

Du har efterfølgende mulighed for at deltage på et fortsætterhold om torsdagen fra kl. 18.00-20.00.

INFO

Dato: 23-25.9.22. Tidspunkt: Fredag, lørdag og søndag. Fredag fra kl. 17.00-19.30. Lørdag og søndag fra kl 11.00-16.00. Pris 1600 kr. Underviser: Nille Vermehren.

Nille Vermehren underviser i workshoppen. Nille Vermehren har studeret moderne billedkunst på Chelsea College of Arts i London og har desuden en BA i Filosofi. Hun har i egen praksis mange års erfaring med at arbejde med klassisk tegning og maleri og med undervisning. Du kan se eksempler på underviserens eget arbejde og undervisningspraksis på nillevermehren.com