PORTRÆTMALERI

Et længere forløb hvor vi har mulighed for at træne og gå i dybden med portrætmaleriets forskellige teknikker. Vi øver, hvordan vi gennem arbejdet med lys og skygge i motivet får figurens proportioner rigtige og samtidig skab er et interessant kunstnerisk udtryk. Vi arbejder med hudtonepaletter og lærer, hvordan vi får liv og lys i både lyset og skyggernes toner.

Samtidig vil vi afprøve forskellige maletekniske udtryksmuligheder som f.eks det ekspressive impasto maleri, alla prima og det mere klassiske , hvor man arbejder med mere tynde laserende lag maling. Da det at lære at male portrætter ikke blot handler at få placeret mund, næse og øjne korrekt, men lige så vigtigt (eller endnu vigtigere) er det, at finde sin egen personlige udtryksform.

Vi arbejder med forskellige øvelser og har også levende model i studiet. Alle er velkomne både begyndere og meget øvede. Vi er et lille hold, så der er plads til individuel vejledning og støtte.

EFTERÅR

INFO

Dato: 14.10.-2.23.22. Tidspunkt: Fredage fra kl 11.00-14.30. Antal mødegange: 7. Pris: 2400 kr. Underviser: Nille Vermehren.

VINTER

INFO

Dato: 12.1.-23.3.23. Tidspunkt: Torsdage fra kl 11.00-14.30. Antal mødegange: 10. Pris: 3400 kr. Underviser: Nille Vermehren.

INFO

Dato: 12.1.-23.3.23. Tidspunkt: Torsdage fra kl 15.15-18.45. Antal mødegange: 10. Pris: 3400 kr. Underviser: Nille Vermehren.

Bemærk: Formiddagsholdet er fyldt. Der er stadig pladser på eftermiddagsholdet.

MALERI EFTER MODEL FOR ØVEDE OG LETØVEDE

Den første lørdag hver måned mødes vi og maler efter levende model. Workshoppen er specielt henvendt til dem, der allerede har lidt erfaring med portrætmaleriet, evt. hvis du har deltaget i en af mine workshops før. Mange, der øver sig i portrætmaleri, maler efter fotografi, hvilket også kan være meget brugbart. Men det er sjovt og lærerigt at arbejde efter en model , der sidder for en, og mange oplever, at de udfordres på en måde, der gør, at de hurtigere udvikler en personlig stil, når de ikke arbejder efter fotografi.

INFO

Den første lørdag hver måned fra kl. 11.00-16.15. Du tilmelder dig blot de dage, du ønsker at være med. Pris: 700 kr. Underviser: Nille Vermehren.

Nille Vermehren underviser i workshoppen. Nille Vermehren har studeret moderne billedkunst på Chelsea College of Arts i London og har desuden en BA i Filosofi. Hun har i egen praksis mange års erfaring med at arbejde med klassisk tegning og maleri og med undervisning. Du kan se eksempler på underviserens eget arbejde og undervisningspraksis på nillevermehren.com