SANG & PRÆSENTATIONSTRÆNING

SANG & PRÆSENTATIONS TRÆNING

V. Per Bach Nissen

PRÆSENTATIONS TRÆNING

TALETEKNIK: FRASERING, BETONING, TONEFALD, STEMME GYMNASTIK

Kurset i taleteknik er for dig, der gerne vil styrke din formidlingsevne, din personfremstilling og din gennemslagskraft. Det er for dig, der ønsker at udvikle en god og klar mundtlig formidling i forhold til præsentationer, eksamen, undervisning, jobsamtaler, pitches og kreativ kommunikation. For nogle falder det naturligt at stå frem og holde taler, oplæg og præsentationer. For andre kræver det overvindelse. Nogle kan tale ubesværet i timer. Andre slider hurtigt deres stemmer. Når man skal tale frit og ubesværet, kræver det en særlig kropslig balance for at give åndedrættet og struben optimal funktionel frihed. På kurset får du mulighed for at lære din stemmes anatomi at kende og optræne sunde grundfunktioner via stemme gymnastik. På den måde får du et langt mere sikkert fundament at tale på. Du kommer også til at arbejde med din kropsholdning, gestik og retorik, så du udvikler et levende og naturligt kropssprog, så andre kan aflæse dig hurtigere og mere tydeligt. Ved hjælp af skuespilsteknik vil vi gennemgå emner som: retorisk kropsholdning, åndedræt, støtte, primal lyd, og kompensatoriske spændinger. Visionen er, at alle talere med ro i sindet kan møde deres publikum – og vide, at de aldrig er begrænset i deres fremtræden.


Lektioner: 5 x 60 min. 2 deltagere pr. hold. Pris: 1750 kr. for 5 lektioner. Underviser: Per Bach Nissen.

Når du har booket lektioner, vil Per Bach Nissen kontakte dig for at aftale datoer.

JAZZ – POP – ROCK – MUSICAL

Kurset er til sangere, der ønsker at udvikle deres forståelse for stemmen som instrument. Per Bach Nissen giver dig på kurset en unik mulighed for at lære din stemmes anatomi at kende. Du får optrænet sangstemmens grundfunktioner og får herved et langt mere sikkert fundament at synge på – alt imens, din musikalitet trænes og dit repertoire videreudvikles. Kurset er godt til dig, der oplever problemer med din stemme. Det kan være, at du mangler styrke, eller du hurtigt føler dig slidt i stemmen. Måske plages du af forskellige grader af permanent hæshed, af ømhed i struben eller oplever, at du har mistet dit top eller bund register. Måske synger du med fejlspændinger og overbelaster dit instrument unødigt. Sådan behøver det ikke at være! Sang skal helst føles rart. På kurset kan du lære at skabe gode vaner for dig selv – jeg hjælper dig med at genoptræne din stemme og sørger for, at du selv kan beskytte den fremover.


Hold 1: 5 x 60 min. 2 deltagere pr. hold. Pris: 1750 kr. for 5 lektioner. Underviser: Per Bach Nissen.


Hold 2: 10 x 60 min. 2 deltagere pr. hold. Pris: 3300 kr. for 10 lektioner. Underviser: Per Bach Nissen.

Når du har booket lektioner, vil Per Bach Nissen kontakte dig for at aftale datoer.

KLASSISK SANG & STEMMETRÆNING

Kurset egner sig til solister, kirkesangere, korsangere og sangere som ønsker at styrke deres tekniske færdigheder. Alt for ofte kæmper sangere ikke bare med at få styr på deres stemmer, men også med let og effektivt at kunne indstudere nye opgaver. Eleverne samles løbende i masterclasses og koncerter når de klar til det. Per: “Fokus er på at du lærer, hvordan du sørger for at passe godt på din stemme. Jeg undersøger dit stemmepotentiale og viser dig stemmetekniske øvelser. Sammen udvikler vi din musikalitet og evne til at musicere ved at arbejde med sange og arier af passende sværhedsgrader. Hos mig får du mulighed for at lære hvordan du på daglig basis sørger for at passe godt på din stemme. Eleverne samles løbende i masterclasses hvor i optræder for publikum. Dette er din chance for at afprøve dit talent som solo-sanger.“


Eneundervisning. 5 eller 10 lektioner bookes a 45 min. pr. gang. Pris: 2600 kr. for 5 lektioner. Pris: 5000 kr. for 10 lektioner. Underviser: Per Bach Nissen.

Når du har booket lektioner, vil Per Bach Nissen kontakte dig for at aftale datoer.

WORKSHOP

STEMME – KROP – PERSONLIG STYRKE – DRAMA – MAD

Workshoppen er tilegnet mennesker der flittigt benytter deres tale eller sangstemme og har interesse i at vide mere om stemmens grundfunktion. Kurset er også for personer der har problemer med stemmen. Per Bach Nissen giver foredrag på kurset og deltagerne får derved en unik mulighed for at lære deres stemmes anatomi at kende. Man får information om tale/sangstemmens grundfunktioner og får herigennem en grundviden om hvordan man kan bygge et sundt fundament at tale/synge på. Deltagene vil vi igennem skuespilsteknik gennemgå emner som retorisk kropsholdning, åndedræt, støtte, primal lyd, og kompensatoriske spændinger. Visionen er, at alle talere og sangere lærer at møde deres publikum med ro i sindet kan møde deres publikum, hvorved det bliver en aktiv dag for hele kroppen og sindet. Frokost er inkluderet.

Dato: 5.12.21. Heldagskursus, 6 lektioner af 60 min. 6 deltagere pr. hold. Pris: 950 kr. Underviser: Per Bach Nissen.

Dato: 16.1.22. Heldagskursus, 6 lektioner af 60 min. 6 deltagere pr. hold. Pris: 950 kr. Underviser: Per Bach Nissen.

Per Bach Nissen underviser på alle hold. Per Bach Nissen er en international operasanger, han har sunget på The Royal Opera House i London, Det Kongelige Teater, Bregenzer Festspiele, Frankfurt Opera, Komische Oper Berlin, Hannover Statsopera, Philadelphia Opera, English National Opera London, Malmö Opera, Jyske Opera m.m. Sideløbende har Per udviklet en stor interesse i at hjælpe mennesker med stemmeproblemer og har i de sidste 9 år trænet sangere, foredragsholdere, mennesker der stammer, skuespillere m.m. Per er uddannet på Det Kongelige Musikkonservatorium, The Royal Welsh College of Music and Drama i Cardiff, Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London og på Opera Akademiet i Bruxelles. Du kan læse mere på www.perbachnissen.com