OM ATELIERET

DECOR ATELIER holder til midt i København. Fælles for vores workshops er en professionel tilgang til de forskellige kunstneriske fag vi udøver, hvor teknisk og håndværksmæssig kunnen er i centrum som fundament for den kunstneriske udfoldelse.

Du behøver ikke selv være udøvende kunstner for at deltage i vores workshops. Engagement og nysgerrighed må du gerne have med, så møder vores undervisere dig der, hvor du er og skaber et trygt, sjovt og spændende rum, hvor alle tør udfolde sig.

Alle udbudte workshops og kurser afholdes i atelieret i Vendersgade 5, 1363 København K.

Tilmeldinger til kurser og workshops er bindende og betaling refunderes ikke. Det er dog muligt mod et gebyr på 400 kr at bytte et kursus ud med et andet, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Det er ikke muligt at ændre sin deltagelse mindre end 24 timer før planlagt workshop start. Såfremt vi bliver tvunget til at aflyse, vil den fulde betaling blive refunderet. Hvis vi må aflyse efter kursusstart, så vil betaling for de resterende mødegange blive tilbagebetalt. Bemærk, betalinger for deltagelse bliver først trukket, når workshoppen starter.