FARVELÆRE

Intensiv Workshop hvor du vil lære, hvordan du blander og arbejder med farver for at skabe den virkning, stemning eller udtryk, du ønsker. Farver har særligt tre kvaliteter, som vi oplever. Kulør, valør og intensitet. Mange, der starter med at arbejde med farver, er tilbøjelige til næsten udelukkende at fokusere på kulør. Men det er farvernes valører i relation til hinanden, der skaber et billedes komposition, og ved at arbejde med intensitet kan man skabe virkninger af for eksempel lys og stemning i et billede. Stemning skabes også ved at arbejde med farvefamilier, så der kommer en gennemgående tone i billedet, der påvirker os følelsesmæssigt.

Vi laver små øvelser og afprøver forskellige farvepaletter for at lære, hvad de forskellige farver kan, når vi blander dem med hinanden. Farverne er billedkunstnerens personlige værktøj, først når vi er blevet fortrolige med farverne på vores palette, kan vi begynde at realisere vores billedmæssige visioner.

INFO

Nye hold vil blive opdateret snarest.

Nille Vermehren underviser i workshoppen. Nille Vermehren har studeret moderne billedkunst på Chelsea College of Arts i London og har desuden en BA i Filosofi. Hun har i egen praksis mange års erfaring med at arbejde med klassisk tegning og maleri og med undervisning. Du kan se eksempler på underviserens eget arbejde og undervisningspraksis på nillevermehren.com